De briljante oplossing: 1 universele oplader, 4 USB-poorten, QuickCharge 3.0-technologie


Dankzij de gepatenteerde QC 3.0-technologie kunt u uw apparaat nu in minder dan 30 minuten tot 80% opladen

Het briljante idee van ChargeBoost is eigenlijk heel eenvoudig:

In plaats van 4 afzonderlijke opladers te kopen voor 29,99 € per stuk, bundelt ChargeBoost 4 stekkers in één enkele oplader — en kost het slechts 29,99 €.

“Kijk, ik geloof erin klanten zelf te laten kiezen waarvoor ze willen betalen. En ja, ik hield van mijn werk, maar ik zou niemand - hoe 'machtig' ze ook zijn - onze keuzevrijheid af laten nemen of technologie duurder laten maken voor de klant. Mensen hebben het al zo moeilijk financieel!

Met ChargeBoost maak ik mijn statement. Ik sta voor mijn overtuigingen, voor mijn familie en voor betaalbare technologie voor de 'gewone man.

Het apparaat - ChargeBoost - is supereenvoudig in gebruik.

Een "multi-oplader" met niet 1, maar 4 USB-poorten - allemaal met gepatenteerde ultrasnelle QuickCharge 3.0-technologie

Witte versie momenteel uitverkocht, vanwege ongelooflijk hoge vraag

 • Dat betekent dat u tot 4 apparaten tegelijk kunt opladen — met EEN oplader en slechts EEN stopcontact!

Hij werkt op:

 • Smartphones
 • Tabletten
 • Smartwatches
 • Elk ander via USB op te laden apparaat, hoe oud ook!

Maar dat is slechts een van de vele voordelen van deze nieuwe generatie oplader. Voordelen die ons steeds meer werden onthouden...

De verbluffende oplader van de volgende generatie die elk gezin nodig heeft

 • BRANDVEILIG, BESCHERMING TEGEN TE HOGE LADING EN SPANNING - in tegenstelling tot de "gewone" opladers op de markt en de opladers die door fabrikanten worden verkocht, zorgt ChargeBoost dat uw apparaten lang meegaan door te hoge lading te voorkomen. Je hebt je geld dus geïnvesteerd in een echt sterk en duurzaam apparaat dat de levensduur van de batterij van je favoriete apparaten verlengt.
 • QUICKCHARGE 3.0 OP ALLE POORTEN — in tegenstelling tot de goedkope replica's van ChargeBoost, ondersteunt dit apparaat QC3.0 op alle poorten. Dat betekent dat je elk apparaat in minder dan 30 minuten kunt gebruiken! Je hoeft dus nooit meer lang te wachten om je telefoon te gebruiken wanneer je hem nodig hebt.
 • SUPER GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN voor het hele gezin (inclusief gebruikershandleiding).
 • 4 INDIVIDUELE POORTEN — laad je telefoon, de camera van je partner en de tablet van je kinderen tegelijkertijd op.
 • REIS LICHTER - maak je geen zorgen meer over het inpakken van opladers. ChargeBoost vervangt 4 opladers door één! Bovendien is het extreem gemakkelijk in te pakken en erg klein; ideaal voor op reis. Meer ruimte in je tas en eindelijk licht reizen.
 • WEES INTELLIGENT EN BESPAAR UW GELD — in plaats van nieuwe opladers te kopen voor elk nieuw apparaat, krijg je één ChargeBoost en bespaart je honderden euro's op toekomstige kosten.
 • WERELDWIJDE COMPATIBILITEIT - Het maakt niet uit of je je in de Benelux of een andere regio bevindt. Het bedrijf stuurt je altijd de stekker die lokaal gebruikt wordt om 100% compatibiliteit met lokale elektriciteitsnetwerken te garanderen.


ChargeBoost is het perfecte antwoord op het plan van The Valley om opladers te monopoliseren. En een slimme manier om geld te besparen. Het is meer dan aanbevolen voor elk gezin om er minstens één te hebben.

Een speciale korting van 50% voor onze lezers

Dat klopt, ChargeBoost heeft een speciale deal voor onze lezers gesloten - maar die geldt alleen vandaag.

Dus in plaats van de gebruikelijke prijs van ChargeBoost te betalen...

Kun je hem alleen vandaag kopen voor een verbluffende 29,99 €! Dat is 50% korting op de normale prijs!

En je investering is volkomen veilig. Als de ChargeBoost binnen 30 dagen niet aan uw verwachtingen voldoet, neem dan contact op met de klantenondersteuning en je geld wordt volledig teruggestort. Geen vragen gesteld!

Dus, als je je gezin - en je portemonnee - wilt beschermen, dan raad ik je aan deze GEWELDIGE aanbieding nu meteen mee te pakken, voordat ze uitverkocht zijn!

En waarom zou je er maar één kopen? Waarom koop je er niet ook een voor je familie en vrienden?

Als je nu gebruik maakt van deze speciale aanbieding, kun je 3 ChargeBoosters krijgen voor 79,99 €! Of 5 ChargeBoosters met 81% KORTING (slechts 109,99 €)!

Ik stel voor dat je direct actie onderneemt en je bestelling snel plaatst, voordat de voorraad op is... (ChargeBoost zal deze korting NIET opnieuw aanbieden...)

Superhandig! Hij werkt goed en het gedoe met meerdere opladers meeslepen is meteen opgelost.

Helemaal zoals beschreven door de verkoper. Duidelijk een apparaat van hoge kwaliteit. Hoop hem nog lang te gebruiken! Werkt voor 100%. Tevreden.

Geweldig product, werkt perfect en laadt mijn apparaten SUPER snel op 🙂

Voordelen

 • Veilig: vuurbestendig, beveiliging tegen te hoge spanning en lading
 • QC 3.0 snellaadtechnologie op alle poorten (laad je apparaten tot 10x sneller op)
 • Compatibel met ELK USB-apparaat (zelfs de oudste!)
 • Bespaar geld door meerdere opladers te kopen

Nadelen

 • Voorraden bijna op
 • 50% korting verloopt binnenkort

Kortom: we zijn 100% overtuigd dat ChargeBoost veel gaat veranderen en misschien zelfs enkele van de grote Silicon Valley uitknijpers zal dwingen om gratis opladers weer bij hun apparaten mee te geven. Dit is een onmisbaar product voor iedereen die sneller en veiliger wil opladen.

UPDATE:

Sinds de publicatie van dit artikel hebben ChargeBoost vertegenwoordigers contact met ons opgenomen om onze lezers een speciale aanbieding aan te bieden. We kunnen je niet alleen ChargeBoost aanbieden met 50% korting, maar we bieden ook gratis verzending aan naar de Benelux en zelfs extra kortingen wanneer je er meerdere in één keer koopt!

Nu een exclusieve korting voor onze lezers in de Benelux!

ChargeBoost is slechts beperkte tijd verkrijgbaar met 50% korting en gratis wereldwijde verzending. Klik hier om verder te gaan en uw 50% korting te claimen.

AANBIEDING: Aanrader: Profiteer van de zeer aantrekkelijke kortingen op meerdere ChargeBoost's. Waarom koopt u er geen extra voor uw familie of vrienden? Profiteer nu, want deze kortingen zijn beperkt geldig.

Klik hier om ChargeBoost te kopen - 50% korting en gratis verzending

© Copyright 2024 TrendyGadgetReviews.com