Den glimrende løsningen: 1 universallader, 4 USB-porter, QuickCharge 3.0-teknologi


Takket være den patenterte QC 3.0-teknologien kan du nå lade enheten til 80% på mindre enn 30 minutter

ChargeBoosts strålende idé er faktisk veldig enkel:

I stedet for å kjøpe fire individuelle ladere til 29,99 € hver, samler ChargeBoost 4 plugger i en enkelt lader - og det koster bare 29,99 €.

“Hør her, jeg tror på å la kundene velge selv hva de vil betale for. Ja, jeg elsket jobben min, og jeg ville ikke la noen - uansett hvor 'mektige' de er - ødelegge friheten til å velge eller gjøre teknologien enda dyrere for kunden. Folk har allerede nok problemer å forholde seg til!

Med ChargeBoost står jeg opp. Jeg forsvarer verdiene mine, familien min og rimelig teknologi for den "mannen i gata."

Enheten ChargeBoost er superenkel å bruke.

En "multilader" med ikke 1, men 4x USB-ladeporter-alt ved hjelp av patentert ultra-rask QuickCharge 3.0-teknologi

Den hvite versjonen er for tiden utsolgt på grunn av utrolig høy etterspørsel

 • Det betyr at du kan lade opptil 4 enheter samtidig - ved å bruke ÉN lader, og bare bruke ÉN stikkontakt!

Den fungerer med:

 • Smarttelefoner
 • Nettbrett
 • Smartklokker
 • Enhver annen USB-drevet enhet, uansett hvor gammel!

Men det er bare en av de mange fordelene med denne next-gen laderen. Dette er fordeler vi har blitt frarøvet i evigheter...

En fantastisk next-gen lader, som enhver familie trenger

 • BESKYTTELSE MOT BRANN-, OVERLADING & OVERSTRØM - i motsetning til de ordinære laderne som selges på markedet og fra produsenter, sikrer ChargeBoost at enhetene dine varer lenge ved å unngå overlading. Du kan vite at du har investert penger i en virkelig sterk og holdbar lader som beskytter batterilevetiden til dine favorittenheter.
 • QUICKCHARGE 3.0 PÅ ALLE PORTER - i motsetning til ChargeBoosts billige kopier, støtter denne enheten QC 3.0 på alle porter. Det betyr at du kan juice opp en hvilken som helst enhet på mindre enn 30 minutter! Ikke lenger vente i evigheter for å bruke telefonen når du trenger den.
 • SUPER-LETT Å BRUKE for hele familien (brukerhåndbok er inkludert).
 • 4 INDIVIDUELLE PORTER - lad telefonen din, din manns/kones kamera og barnas nettbrett - samtidig.
 • REIS LETTERE - slutt å styre med for pakking av ladere. ChargeBoost erstatter 4 ladere med 1! I tillegg er den ekstremt enkel å pakke og veldig liten; perfekt for reiser. Ha mer plass i vesken og reis endelig så lett som mulig.
 • VÆR INTELLIGENT OG SPAR PENGENE dine - i stedet for å kjøpe nye ladere til hver enhet, få tak i ChargeBoost og spar hundrevis av fremtidige kroner.
 • KOMPATIBEL OVER HELE VERDEN - Det spiller ingen rolle om du befinner deg i Norge eller i et annet land. Selskapet vil alltid sende deg den riktige strømpluggen for å sikre 100% kompatibilitet med ditt  lokale strømnett.

ChargeBoost er det perfekte svaret på The Valleys plan om å monopolisere ladere. Og en smart måte å spare penger på. Det er høyst anbefalt for hver familie å ha minst én.

En spesiell rabatt på 50% for våre lesere

Det er riktig, ChargeBoost har sørget for en spesiell avtale for våre lesere - men den varer bare i dag.

Så, i stedet for å betale ChargeBoosts vanlige pris...

Bare i dag kan du få produktet for fantastiske 29,99 €! Det er 50% rabatt på vanlig pris!

Og investeringen din er helt trygg. Hvis ChargeBoost ikke oppfyller dine forventninger de første 30 dagene - bare kontakt kundeservice, og pengene dine blir refundert i sin helhet. Ingen spørsmål vil stilles!

Så hvis du vil beskytte familien din - og lommeboken din - så foreslår jeg at du utnytter dette FANTASTISKE tilbudet akkurat nå, før alle laderne blir borte!

Og hvorfor få bare én? Hvorfor ikke kjøpe en til familie og venner også?

Hvis du benytter dette spesialtilbudet nå, kan du få 3 ChargeBoost-enheter til 79,99 €! Eller 5 ChargeBoost-enheter med 81% RABATT (bare 109,99 €)!

Jeg foreslår at du går til verks umiddelbart og får inn bestillingen din før lageret er tomt... (ChargeBoost vil IKKE tilby denne rabatten igjen...)

Super praktisk! Det fungerer, og det har løst problemet med å måtte drasse rundt på flere ladere.

Alt som beskrevet av selgeren. Åpenbart et produkt av høy kvalitet. Satser på å bruke det lenge! Fungerer 100%. Jeg er fornøyd.

Flott produkt, fungerer perfekt og lader enhetene mine SUPER fort 🙂

Fordeler

 • Sikker: Brannsikker, beskyttelse mot overstrøm/kortslutning
 • Quick charge 3.0 på alle porter (lad enhetene dine opptil 10 ganger raskere)
 • Kompatibel med ALLE USB -enheter (selv de eldste!)
 • Spar penger, unngå å kjøpe flere ladere

Ulemper

 • Varebeholdningen går hurtig nedover
 • 50% rabatt utløper snart

Bunnlinjen: Vi er 100% overbevist om at ChargeBoost vil bringe med seg et helt nytt kapittel og kanskje til og med overbevise noen av de store haiene i Silicon Valley om å gjeninnføre inkluderte  ladere. Dette er et uunnværlig produkt for alle som ønsker å lade raskere og på en sikrere måte.

OPPDATERING:

Siden publiseringen av denne artikkelen har ChargeBoost-representanter kontaktet oss for å tilby våre lesere et spesialtilbud. Ikke bare vil vi kunne tilby deg ChargeBoost med 50% rabatt, men vi tilbyr også gratis frakt til Norge og rabatter på flere samtidige kjøp!

Eksklusiv rabatt nå tilgjengelig for leserne våre i Norge!

ChargeBoost er tilgjengelig med 50% rabatt og gratis frakt over hele verden i en begrenset periode. Klikk her for å fortsette og gjøre krav på din 50% rabattkupong.

KAMPANJE: Vi anbefaler deg også å dra nytte av de veldig attraktive rabattene for flere bestillinger som ChargeBoost tilbyr. Hvorfor ikke skaffe en til dine kjære eller en til vennene dine? Dra fordel nå, siden disse rabattene ikke vil vare evig.

Klikk her for å kjøpe ChargeBoost - 50% rabatt og gratis frakt

© Copyright 2024 TrendyGadgetReviews.com