Den lysande lösningen: 1 universalladdare, 4 USB -portar, QuickCharge 3.0 -teknik


Tack vare den patenterade QC 3.0 -tekniken kan du nu ladda din enhet till 80% på mindre än 30 minuter

ChargeBoosts lysande idé är faktiskt väldigt enkel:

Istället för att köpa fyra individuella laddare till 29,99 € vardera, samlar ChargeBoost fyra kontakter i en enda laddare - och det kostar bara 29,99 €.

”Se här, jag tror på att låta kunderna själva välja vad de vill betala för. Ja, jag älskade mitt jobb, och jag skulle inte låta någon - oavsett hur "kraftfulla" de är - förstöra den friheten eller göra tekniken ännu dyrare för kunden. Folk kämpar redan som det är!

Med ChargeBoost står jag upp. Jag försvarar det jag tror på, min familj och prisvärda teknik för den "lilla människan". ”

Enheten-ChargeBoost-är superenkel att använda.

En "multiladdare" med inte 1, utan 4 st USB-laddningsportar - allt med patenterad ultrasnabb QuickCharge 3.0-teknik

Den vita versionen är för närvarande slutsåld på grund av otroligt stor efterfrågan

 • Det betyder att du kan ladda upp till 4 enheter samtidigt - med en laddare och endast ett eluttag!

Det fungerar med:

 • Smartphones
 • Surfplattor
 • Smartwatches
 • Alla andra USB-laddade enheter, oavsett hur gammal!

Men det är bara en av de många fördelarna med denna nästa generations laddare. Fördelar vi har blivit rånade på i evigheter ...

En fantastisk nästa generations laddare som varje familj behöver

 • BRANDSÄKER, SKYDD MOT ÖVERLADDNING - till skillnad från de vanliga "lågkvalitets"-laddare som säljs på marknaden och av tillverkare, garanterar ChargeBoost att dina enheter håller länge genom att undvika överladdning . Veta att du har investerat pengar i en verkligt stark och hållbar enhet som skyddar batteritiden på dina favoritapparater.
 • QUICKCHARGE 3.0 PÅ ALLA PORTER - till skillnad från ChargeBoosts billiga kopior stöder denna enhet QC3.0 på alla portar. Det betyder att du kan ladda upp vilken enhet som helst på mindre än 30 minuter! Du behöver inte vänta i evigheter för att använda telefonen när du behöver den.
 • SUPER LÄTT ATT ANVÄNDA för hela familjen (användarmanual ingår).
 • 4 INDIVIDUELLA PORTER - ladda din telefon, din makes kamera och dina barns surfplatta - samtidigt.
 • RESA LÄTTARE - sluta oroa dig för packning av laddare. ChargeBoost ersätter 4 laddare med 1! Dessutom är den extremt lätt att packa och väldigt liten; perfekt för resor. Ha mer utrymme i väskan och kunna resa lätt.
 • VAR INTELLIGENT OCH SPARA DINA PENGAR - istället för att köpa nya laddare för varje ny enhet, skaffa en ChargeBoost och spara hundratals i framtida kostnader.
 • VÄRLDSKOMPATIBILITET - Spelar ingen roll om du befinner dig i Sverige eller något annat land. Företaget kommer alltid att skicka dig motsvarande strömkontakt för att säkerställa 100% kompatibilitet med lokala elnät.

ChargeBoost är det perfekta svaret på The Valley plan att monopolisera laddare. Och ett smart sätt att spara pengar. Det är mer än rekommenderat för varje familj att ha minst en.

En special 50% rabatt för våra läsare

Det stämmer, ChargeBoost har säkrat en specialaffär för våra läsare - men det gäller bara idag.

Så istället för att betala ChargeBoosts vanliga pris ...

Bara idag kan du få det för en fantastisk 29,99 €! Det är 50% rabatt på ordinarie pris!

Och din investering är helt säker. Om ChargeBoost inte uppfyller dina förväntningar inom 30 dagar - kontakta bara kundsupporten så återbetalas dina pengar i sin helhet. Inga frågor ställs!

Så, om du vill skydda din familj - och din plånbok - föreslår jag att du tar detta fantastiska erbjudande just nu, innan alla enheter är borta!

Och varför skaffa bara en? Varför inte köpa en till din familj och vänner också?

Om du tar detta specialerbjudande nu kan du få tre ChargeBoost -enheter på 79,99 €! Eller 5 ChargeBoost -enheter för 81% RABATT (endast 109,99 €)!

Jag föreslår att du vidtar åtgärder utan dröjsmål och skyndar in din beställning innan lagret är slut ... (ChargeBoost kommer INTE att erbjuda denna rabatt igen ...)

Super praktiskt! Det fungerar och det har löst problemet med att bära med mig flera olika laddare.

Allt enligt beskrivning av säljaren. Helt klart en högkvalitativ enhet. Hoppas kunna använda den länge! Fungerar 100%. Jag är nöjd.

Bra produkt, fungerar perfekt och laddar mina enheter SUPER snabbt 🙂

Fördelar

 • Säkert: Brandsäker, överladdningsskydd
 • Snabbladdning 3.0 på alla portar (ladda dina enheter upp till 10x snabbare)
 • Kompatibel med ALLA USB -enheter (även de äldsta!)
 • Spara pengar på att köpa flera laddare

Nackdelar

 • Aktierna börjar ta slut
 • 50% rabatt löper snart ut

Sammanfattning: Vi är 100% övertygade om att ChargeBoost kommer med ett helt nytt kapitel och kan till och med övertyga några av de stora Silicon Valley-hajarna att erbjuda gratis laddare igen. Det är en oumbärlig produkt för alla som vill ladda snabbare och på ett säkrare sätt.

UPPDATERING:

Sedan publiceringen av denna artikel har ChargeBoost-representanter kontaktat oss för att erbjuda våra läsare ett specialerbjudande. Vi kommer inte bara att kunna erbjuda dig ChargeBoost med 50% rabatt, vi erbjuder också gratis frakt till Sverige och rabatter vid köp av fler!

Exklusiv rabatt nu tillgänglig för våra läsare i Sverige!

ChargeBoost är tillgängligt med 50% rabatt och gratis frakt över hela världen under en begränsad tid. Klicka här för att fortsätta och hämta din rabattkupong på 50%.

KAMPANJ: Vi rekommenderar dig också att dra fördel av de mycket attraktiva rabatterna på ett större antal beställningar som ChargeBoost erbjuder. Varför inte skaffa en åt dina nära och kära eller en åt dina vänner? Utnyttja erbjudandet nu eftersom rabatterna inte kommer att vara för evigt.

Klicka här för att köpa ChargeBoost - 50% rabatt och fri frakt

© Copyright 2024 TrendyGadgetReviews.com