ADVERTORIAL

Den nya ultrasonikska tandborsten som är säkrare och hälsosammare för tänder... (Du skulle inte tro priset)

14/07/2024 | Wiktor Ivarsson

Share on facebook
Share on twitter
Share on google

Sammanfattning: Europas tandhygienkapital har producerat en revolutionerande ny enhet som masserar, rengör och bleknar dina tänder, alla av dem, på mindre än en minut. Många kastar redan bort sin gamla elektriska tandborste för den här enheten och den verkar verkligen redo att ta munhygienvärlden med storm. Du kan nu få din uSmile Pro med 50% rabatt och gratis leverans!

Har du känsligt tandkött? Hatar du absolut tandtråd? Är du bara så lat på morgonen och föredrar att sova i 5 minuter till? Är du rädd för tandläkare? Ja, då kommer du verkligen vilja kolla in den här nya enheten.
 
Att borsta tänderna har verkligen inte förändrats alls efter uppfinningen av den elektriska tandborsten, men människor får fortfarande tandröta, gula tänder och spenderar en förmögenhet på resor till tandläkaren. Har vetenskapen verkligen inte hittat ett mer effektivt och enkelt sätt att ta hand om sina tänder?
 
Det visar sig, att den gjorde det med en ny enhet som bokstavligen rengör alla dina tänder samtidigt, vilket sparar tid, pengar och ansträngning och gör att dina tänder är rena enkla och till och med njutningsbara!
 
Den sprider sig som en löpeld över hela Europa och behövde bara titta på det för att se vad all hajp handlar om.

Rengör alla mina tänder på en gång?

De kallar den uSmile Pro, den senaste uppfinningen som kommer från en nyuppstartat företag som är baserad i den lilla europeiska nationen Liechtenstein, världens bästa tillverkare av högkvalitativ tandutrustning.
 
Det var en enkel idé egentligen, hur gör vi för att rengöra tänderna så snabbt och smärtfritt som möjligt, så att även de lataste människorna kommer att göra det?
 
Lösningen var uSmile Pro, ett vibrerande munstycke som vibrerar 5000 gånger per minut, vilket möjliggör djup och effektiv rengöring utan några kurshår eller trådar som skadar tandköttet, och med ett speciellt blått ljus som slutför blekning av tänderna och tar bort alla envisa kaffe eller tobaksfläckar.
 
Och det bästa? Det tar mindre än en minut att rengöra ALLA tänderna på en gång.
 
Allt du behöver göra är bara att följa dessa två enkla steg:
 
1. Lägg lite tandkräm runt uSmile Pro

2. Sätt in den i munnen och tryck på strömbrytaren. Det är så enkelt. På mindre än en minut kommer dina tänder att vara rena och ljusa.

Är Hajpen verklig?

Vi kommer att vara ärliga, när vi hörde om hur den här enheten fungerar, var vi rädda för att alla dessa vibrationer i bästa fall skulle vara obekväma eller i värsta fall vibrera alla våra tänder, så vi drog strån, jag menar att vi valde en av juniorerna teammedlemmar för att vara försökskanin.
 
Till vår överraskning var testpersonen bara inte obekväm, han tyckte faktiskt om det och lämnade den i en hel minut snarare än de nödvändiga 30 sekunderna. Vi låter honom ta enheten hem efter att han lovat att använda den som rekommenderas för att få bästa testresultat.
 
Vi krävde också att han använde funktionen blåblekning (som kräver att du håller den i munnen i 5 minuter för bästa resultat) eftersom han är en av de mer fanatiska kaffedrinkarna på kontoret.
 
Efter två månader var resultaten som vi såg med varje dag häpnadsväckande och vi satte honom ner för att redogöra för vad uSmile Pro handlade om:
 
Revolutionerande 5000 vibrationer per minut rengöring med bytningsbara lägen för djup rengöring eller för känsliga tänder.
 
Bekvämt munstycke som passar alla munnar.
 
Super enkel och bekväm att använda, bara lägg den i munnen och tryck på en knapp, håll i 30 sekunder.
 
Djuprengöring hjälper till att förhindra tillstånd som tandköttsinflammation.
 
✅  Avancerad ljusterapi för tandblekning.
 
Lång batterilivslängd, en laddning räcker för upp till en månad av användning.
 
Sparar så mycket tid! Bara 30 sekunder för rena tänder!
 
Kickaren är, för att rengöra tänderna ordentligt, rekommenderas att borsta VARJE sida av VARJE individuella tänder i 30 sekunder (!). Med tanke på att vi alla har 32 tänder är det lätt att se varför nästan ingen borstar tänderna tillräckligt bra för att hålla dem rena, och det är precis där uSmile Pro kommer in. Den borstar dina tänder från alla sidor på en gång, för alla tänder på en gång, så att dina tänder är rena på under en minut. Verkligen, hur uppfann vi bara detta nu ?!
 
Slutligen når vi priset. Tandutrustning av högsta kvalitet kan inte vara billig, eller hur? Det visar sig att uSmile Pro ursprungliga pris är bara 1394 SEK. Som med tanke på det faktum att du inte behöver kasta bort den var tredje månad som en vanlig borste, och hur mycket pengar det sparar dig vid framtida tandbesök, är det priset i sig fantastiskt. Men företaget har faktiskt en lanseringsrea, som ger bort enheten med 50% rabatt och gratis världsomspännande frakt! (Nu bara 697 SEK)
 
Vid denna tidpunkt är det verkligen en no brainer, hajpen är verklig. Blända världen med dina nya lysande vita tänder och du sover fortfarande de extra fem minuterna!
 
 

98% av uSmile Pro kunder rekommenderar den till sina vänner och familj

”Jag var tvungen att spendera en hel del pengar och en hel del tid i smärta nyligen på grund av att jag försummade tänderna länge. Jag kunde bara inte utveckla vanan att borsta tänderna två gånger om dagen och var rädd att jag skulle behöva gå tillbaka till tandläkaren förr eller senare, det var då jag hittade den här fantastiska enheten och nu kan jag hålla tänderna rena och det är så enkelt!"

”Jag har riktigt känsligt tandkött och jag klarar bara inte av tandtråd eller tandborstar med hårda fibrer ... Den här enheten är fantastisk att jag lägger den på känsliga tänder och det är som en mild massage för min mun och jag kan äntligen rengöra mina tänder ordentligt. Min tandläkare komplimenterade verkligen mig när jag kom till min vanliga kontroll. Jag sa inte till honom att jag tillbringade bara en minut om dagen på att rengöra mina tänder haha. ”

“OMG Jag älskar den! Jag har kämpat med kaffefläckar i flera år och nu kan jag äntligen le med självförtroende igen! och det tar så lite tid! inget behov av tandläkaren ingenting! Super rekommenderat den det är fantastiskt! ”

Slutsats: Bör du köpa uSmile Pro?

Helhetsbetyg

4.8/5

4.9/5
Enkel användning
97%
Specifikationer
96%
Värde för pengar
98%

Ärligt talat finns det inte ens en debatt här. Vill du blinda dina vänner med fantastiska rena tänder? Vill du sova de extra 5 minuterna på morgonen? Vill du aldrig behöva gå till tandläkaren igen? I så fall, JA. 100%. Och det är till och med utan rean. Förstår du. Skaffa din uSmile Pro innan lagret tar slut.

Var köper jag min uSmile Pro?

Nu när du har sett det blekande blåa ljuset vill du förmodligen veta hur du får det, så här är stegen:

    1. Beställ en original uSmile Pro från den officiella leverantörssidan här.
    2. Sprid lite tandkräm på den, lägg den i munnen och låt den göra sin magi.
    3. Gör så att dina vänner och familj säger wow.

TIPS: uSmile Pro säljer snabbt just nu. Vi rekommenderar starkt att du beställer snabbt innan denna kampanj slutar!